1

Temat: jaki roczniki?

Witam.Zarejestrowałem się na tym forum bo widze ze sporo sie mozna z niego dowiedziec?Mam pytanie jak w temacie.Motorki super moto wydaja mi sie tym czego szukam ale bedzie to moja pierwsza przygoda z motorkami tego typu(dosiadalem m-zetki,jawy i wsk-i i troche suzuki gsx-f 750 brata)i nie wiem za czym sie rozgladac jesli chodzi o supermoto.Moje faworyty to ktm lc4 640 lub husqvarna 610 sm ale nie mam pojecia jakie roczniki potrzec.Gleby beda na bank wiec nie chce wywalic 15-20 tysi na cos w miare nowego co rozwale po dwóch tygodniach(lub szybciej) i bedzie bol.Czy takie motorki bardzo cierpia przy upadku?Jazda bedzie głównie po miescie...Czy moze zaczac od czegos za 8-10 tysi i sie nauczyc panowac nad tego typy sprzetem?Pomozecie?Pozdrawiam smile

2

Odp: jaki roczniki?

Wiec skoro sie zarejestrowales to witamy. Ale dobry smak nakazuje sie najpierw przywitac zanim zaczniemy pytac.
Pozdrawiam

Włoska zapierdalajka TE + SM 4,5 '07 :D
Any time, any where... Husqvarna

3

Supermoto to takie motocykle co jak się wywalą to nic nie widać. A jak chcesz tak rozwalić moto że nie da się nim jeździć to Ty jako jego jeździec tym bardziej nie będziesz w stanie.
Czy nowsze czy starsze - jeden pies - kierownice, lusterka, kierunki, plastiki do wszystkich są takie same. Więc lepiej kupić nowsze moto, mniej zajechane.

Ostatnio edytowany przez hacker33 (2010-07-16 19:40:06)

DR-Z400SM   3x3, FCR39MX, JD, MRD/SSW

4

Dzieki za info co do rocznikow smile Nie wiem jak inni ale ja wyraznie widze słowo "witam"na samym poczatku mojego pytania neutral Ale zastanawia mnie jeszcze jedno.Patrzylem na oferty w necie i zauwazylem ze zdecydowanie wiecej ofert jest ktm-ki niz huski.Pytanie czemu?To raczej podobne motorki wiec nie wiem czym to jest spowodowane hmm

5

Może dlatego że do tej marki ludzie mają większe zaufanie, lub dlatego że jest ich po prostu już dużo. Zresztą sama nazwa czyni ich lepszymi  big_smile

6

Ciekawe w czym lol

Husqy WSM 50... mała ale wariatka ! :D

7

Bo Husqa to fabryka motocykli i dział marketingu, a KTM to dział marketingu i później fabryka motocykli  tongue

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`