1

Temat: Trzymajcie kciuki za "pana Jakubka"!

Koleżanki i koledzy.
Znany Wam wszystkim administrator (jeden z dwoch) tego forum podniósł rzuconą przeze mnie rękawice i postanowił do zawodów w Gostyniu przemienić się z MisiaPysia w KrzepkiegoRadka.
W niedzielę rano przed zawodami, w hotelu Cukropol (Gostyń) nastapi oficjalne ważenie ubranego w same majty zawodnika.
Jeśli zawodnik będzie ważył 89 kg lub mniej, przyznam się do porażki i wręczę przedmiot zakładu, czyli ulubiony napój węglowodanowy-wódkę Finlandię.
Obecnie Jakub wygląda jak poniżej.

http://lh5.ggpht.com/_BnVGcWLTDK8/S6snWLR5v1I/AAAAAAAADd0/HXcLH2L7TcM/current.jpg

A ma wygladać TAK.

http://lh3.ggpht.com/_BnVGcWLTDK8/S6snVlt5MmI/AAAAAAAADdw/q8FZmDYoHWM/gostyn.jpg

Pozdrawiam, pewien zwycięstwa.

Czas START!!!

Waga dzisiaj: 93,3 kg

Crazy pozdrawia

Kupię GSX-Ra olejaka

2

Odp: Trzymajcie kciuki za "pana Jakubka"!

Niedługo też pojawi się aplikacja w appstore gdzie na bieżąco będziecie mogli śledzić wyniki! ;-)

- Jak pan myśli co jest w dzisiejszych czasach większym problemem: niewiedza czy obojętność?
- Nie wiem, nie obchodzi mnie to.

3

u mnie tez od miesiąca ostro wziołem sie do zbicia wagi tongue nie mam na zawieszenie 4 tyś na 95 kg to lepiej zrzucić z ponad 5 kg . i tak mi za dużo nieda ale przynajmniej lepsze samopoczucie smile

Trzymam kciuki za Finlandię

Ostatnio edytowany przez grey_pl (2010-03-25 11:36:28)

Jestem kowalem własnego lotu !
SUZUKI DRZ 400 SM KOZA
########MATEUSZ ŻORY###############

4

Ej, to wydumajcie też coś w drugą stronę dla mnie hmm

5

szwinia: skwarki ze smalcem, słodycze, golonka w piwie (ze skórą), drób z płaskim dziobem (kaczka, gęś), wszystko z białym pieczywem i masłem. U mnie to działało! ;-)

- Jak pan myśli co jest w dzisiejszych czasach większym problemem: niewiedza czy obojętność?

6

szwinia napisał/a:

Ej, to wydumajcie też coś w drugą stronę dla mnie hmm

Podpinam się big_smile
Pod moim ciężarem nawet w DRZ zawieszenie się nie ugina pomimo tego, że jest mega miękkie tongue

jakub napisał/a:

szwinia: skwarki ze smalcem, słodycze, golonka w piwie (ze skórą), drób z płaskim dziobem (kaczka, gęś), wszystko z białym pieczywem i masłem. U mnie to działało! ;-)

To jest przepis bardziej na brzuch niż na cała figurę big_smile

DR-Z400SM   3x3, FCR39MX, JD, MRD/SSW

7

szwinia napisał/a:

Ej, to wydumajcie też coś w drugą stronę dla mnie

http://nieznanahistoria.blox.pl/2010/03/Eunuchowie.html - ostatni punkt odnośnie charakterystyki ;>

hacker33 napisał/a:

To jest przepis bardziej na brzuch niż na cała figurę

Kilogramy są? Są! Cel osiągnięty ;-)

8

hacker33 napisał/a:

To jest przepis bardziej na brzuch niż na cała figurę big_smile

Koncentracja masy w tym punkcie obniży środek ciężkości  lol

The riders ride, into the night,
Into the West, to see who's bike's the best,
They're all fools, to live by rules,
The rider wearing black...

9

Jak ma sie brzuch to można dobrze przednie koło dociązyć big_smile

A tak serio to założy się ktoś ze mna? musze jakoś zapanować nad brzuchem smile generalnie dorobiłem sobie już klucz na siłke jakieś 2 msc temu... więc postępy są smile

Aby przytyć to polecam sprawić sobie dziecko smile tyjesz razem z żonką, tyle że ona później zrzuca pare kilo w max 9 godzin smile

Suzuki RM-Z 450 k7

10

Nie mam takich problemów , raczej z drugiej strony jak szwinia paswoało by i mi przytyc  big_smile

ale pomysł musze przyznać mieliscie dobry tongue

Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-03-25 13:36:42)

Suzuki Dr 650se , przepraszam w mojej głowie siedzą już inne, mmm... xr 650r, 690smc, 660smc, fs 650 i bóg wie jeszcze co

11

Nic tak nie służy odchudzaniu jak kredyt gotówkowy lub raty za motocykl  big_smile

Ostatnio edytowany przez hacker33 (2010-03-25 14:33:36)

DR-Z400SM   3x3, FCR39MX, JD, MRD/SSW

12

A jaki masz rodzaj diety Jakubie?  smile Czy po prostu się ograniczasz do wody i chleba?  smile

Patykiem pogrzebane.

13

Z tego co wiem, zamiast "duzego chinczyka" zamawia "malego". Zamiast golonki ze skora, je sama skore itd wink

MYsle ze nie da rady. Ale wszystko okaze sie rano w niedziele. Zapraszam wszystkich na wazenie, tuz obok sali sniadaniowej  big_smile

Crazy pozdrawia

Kupię GSX-Ra olejaka

14

a dla kibiców też będą jakieś "węglowodany" ?  lol

Yamaha XT660X - Noisemaker ;-P

15

No coz. Jakub przypekal. Liczy na poranna kupe, ze ta go uratuje. Bo moj plan byl taki, aby wieczorkiem jak sie zakwaterujemy dokonac wazenia i wspomniana flaszke nabyc w barze hotelowym i poczestowac kibicow.

Crazy pozdrawia

Kupię GSX-Ra olejaka