31

Odp: Supermoto Terror Poznań

Gierwi, Ty to masz dobrze a ja musze młodego wozic rano do przedszkola sad , w sumie móglbym go wsadzic na aprilkę lecz myślę ze gdybym raz tak podjechał pod przedszkole dyrekcja skorzystałaby z tel. na błękitną linię  big_smile . A tak na serio jak tylko mam chwile by polatac jeszcze jezdże, dobra termo bielizna i kombi dają radę, gorzej z oponkami

32

mcienki napisał/a:

Gierwi, Ty to masz dobrze a ja musze młodego wozic rano do przedszkola sad , w sumie móglbym go wsadzic na aprilkę lecz myślę ze gdybym raz tak podjechał pod przedszkole dyrekcja skorzystałaby z tel. na błękitną linię  big_smile . A tak na serio jak tylko mam chwile by polatac jeszcze jezdże, dobra termo bielizna i kombi dają radę, gorzej z oponkami

Nie że mam dobrze, tylko stary już jestem i niedługo wnuki będę raczej woził wink . Zobacz te Michelin Pilot Power, trzymają mocniej niż mój zwieracz odbytu roll . Nawet dzis na mokrym i w temperaturze ok . 6 stopni dawały radę.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to, że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski

33

Ok zapytam się zawczasu.
Ktoś chętny na weekendowe randewu?
Najlepiej w niedzielę.

DR-Z400SM   3x3, FCR39MX, JD, MRD/SSW

34

w taki mróz?!

huska TE 450 + SM ofkz :)

35

Pierun napisał/a:

w taki mróz?!

Zimne dranie na gorących rumakach mrozu się nie boją lol

W weekend ma być +5'C - a to nie jest mróz.  Nie mówię też o całodniowym lataniu bo to może już przesada, ale tak żeby się razem garnąć gdzieś czy cuś. Podładować aku w moto i rozruszać zastałe cylindry big_smile

36

No ja dziś rano odpuściłem, i słusznie bo miejscami było ślisko w hooy. W niedzielę na pewno nie mogę z powodów rodzinnych, ale w sobotę może?

Ostatnio edytowany przez gierwi (2009-12-04 18:33:37)

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to, że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski

37

gierwi napisał/a:

No ja dziś rano odpuściłem, i słusznie bo miejscami było ślisko w hooj. W niedzielę na pewno nie mogę z powodów rodzinnych, ale w sobotę może?

A w jakich godzinach by Ci pasowało?
Już mówię dlaczego - w niedzielę moja baba jedzie do domu i będę sam więc luz. W sobotę jest w domu i już mi coś tam mamrotała o zakupach itp. Ale może mi się uda ją czymś udobruchać i nie strzeli focha jak se pójdę pośmigać big_smile Tylko musiałbym pi razy drzwi wiedzieć w jakich godzinach?

38

Dam znać jutro, OK?

39

Jakby co to ja też bym był chętny big_smile

DR-Z 400 SM

40

Cześć,
mam zamiar sprawić sobie prezent mikołajkowo-gwiazdkowy w postaci:

http://i214.photobucket.com/albums/cc48/gierwi/voorbeeld-back-it-in2.jpg

Kosztuje 18,50 EUR z przesyłką (www.supermoto-central.com). Może być trochę taniej przy zamówieniu grupowym.
Jest ktoś zainteresowany? Jeśli tak to dawać rozmiar i jedziemy z tym koksem!
Pozdrawiam, Gierwi

Ostatnio edytowany przez gierwi (2009-12-04 19:14:46)

41

a co z jutrem?

Ostatnio edytowany przez hacker33 (2009-12-04 20:43:37)

42

Masz PW, jutro mam niejasne. Sytuacja coś jak u Ciebie. Może zdzwonimy się na bierząco? Inaczej nie mogę się umówić, niestety.

43

Gierwi masz mój nr tel jakby była jazda daj znaka, mam jutro wolne w sumie po to by zakupy porobic mad  ale może sie urwę na godzinkę lub dwie polatam z Wami big_smile . co do prezentu to mimo iż budżet wykorzstany na nowe ogumienie to pisze sie, rozmiar M 1szt

44

co do prezentu gdyby ktoś jeszcze sie nie zdecydował to moze taki drobiazg. Pod choinką napewno sie zmiesci obojętnie jak by ona nie była big_smile

Post's attachments

Attachment icon 690_smc_02.jpg 148.1 kb, 5 downloads since 2009-12-04 

45

mcienki daj do siebie numer na priv to sie mozemy tez zgadac w razie W.
my nie gryziemy - nie boj sie:)
gierwi jutro zadzwonie do Ciebie.