1

Temat: śmierć supermoto.pl ??????

czy ktoś umie powiedzieć kiedy to ruszy ?  bo mam wrażenie że nie długo to forum się tak "upospolici" że straci swój  sens (i będziemy tylko doradzać drz na pierwsze sm            choc sam go nie polecam )
ps i nie jest to tylko moja prywatna opinia ale że jestem  z natury pyskaty  to poruszam ten temat (to jest zgroza że "rosiki" itp sprzedają sprzęt sad

KTM SM - backing it in

2

Odp: śmierć supermoto.pl ??????

nic nie umiera !!! wracam po przerwie z nowym moto tongue huska te 570 wkrótce zrobi ostry atak na miasto!

Suzuki RM-Z 450 k7

3

paolo: aktualnie mam kupę roboty ale cześć już jest zrobiona, potrzebuję tylko dopieścić i wkraczamy..

- Jak pan myśli co jest w dzisiejszych czasach większym problemem: niewiedza czy obojętność?
- Nie wiem, nie obchodzi mnie to.

4

jakub napisał/a:

potrzebuję tylko dopieścić i wkraczamy..

Czyli z SM.pl jak z kobietą  wink

Crazy pozdrawia

Kupię GSX-Ra olejaka

5

Chmm, zawsze w chwilach smutku można szukac intymnyści i kameralności w gronie znajomych na innych stronach o tematyce SM (wolnych od tematów o DR Z, czy co kupić czy jakies tam takie inne) 
http://sadomaso.frix.pl/
czy BDSM
http://www.bdsmx2x.fora.pl/
big_smile
SM PL nie ma tu licencji i wyłaczności na fajność, koledzy i kolezanki wink

Ostatnio edytowany przez jareks (2009-11-11 23:21:39)

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`

6

szczególnie forum BDSM baaaardzo aktywne i żywe widzę big_smile
spamu 10x więcej od postów

lc4 640

7

tegma napisał/a:

nic nie umiera !!! wracam po przerwie z nowym moto tongue huska te 570 wkrótce zrobi ostry atak na miasto!

Jakub zbierz się w sobie w aktywuj stronę główą! cool

yamaha xt660x

8

p0lish napisał/a:

szczególnie forum BDSM baaaardzo aktywne i żywe widzę big_smile
spamu 10x więcej od postów

bo BDSM nie oznacza tylko Bardzo dobrego supermoto tongue i to forum dotyczy czegoś innego big_smile

Yamaha XT660X - Noisemaker ;-P

9

i co Panowie , będzie coś z supermoto.pl ??????????

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

10

Już niedługo akcje supermoto.pl S.A. dostępne na GPW. A tak na poważnie to robię to sam w możliwym wolnym czasie. Jeśli ma ktoś ma jakieś wątpliwości, pytania, sugestie albo wolny czas i chce koniecznie pomóc zawsze może się zgłosić na jakub@supermoto.pl a jakaś robotę na bank znajdziemy.

Pozdrawiam

- Jak pan myśli co jest w dzisiejszych czasach większym problemem: niewiedza czy obojętność?
- Nie wiem, nie obchodzi mnie to.

11

jakub napisał/a:

Już niedługo akcje supermoto.pl S.A. dostępne na GPW. A tak na poważnie to robię to sam w możliwym wolnym czasie. Jeśli ma ktoś ma jakieś wątpliwości, pytania, sugestie albo wolny czas i chce koniecznie pomóc zawsze może się zgłosić na jakub@supermoto.pl a jakaś robotę na bank znajdziemy.

Pozdrawiam

Nie znam sie na robieniu stron http ale podoba mi sie poczta - @supermoto.pl

Suzuki Dr 650se , przepraszam w mojej głowie siedzą już inne, mmm... xr 650r, 690smc, 660smc, fs 650 i bóg wie jeszcze co

12

Hello! Co tam ze stroną www.supermoto.pl

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to, że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski

13

no to jak, jest jeszcze szansa na aktywowanie stronki jeszcze w tym roku? miło by było poczytac w zimowe wieczorki w oczekiwaniu na nowy sezon cool

14

gierwi napisał/a:

Mam nadzieję, że się tak niecierpliwisz bo masz już jakieś nowe wykrzesane artykuły do przesłania  big_smile

Czekamy!!

DR-Z400SM   3x3, FCR39MX, JD, MRD/SSW

15

gierwi napisał/a:

Nie ma chętnych do jej prowadzenia.

Crazy pozdrawia

Kupię GSX-Ra olejaka