16

Odp: co daley...?

Hehe mozesz pojechac w bieszczady i zmieniac olej na stacjach benzynowych big_smile

Gdzie moj motur?

17

A wystarczy troche poczytac tematy, ktore juz przewijaly sie na forum, zeby wiedziec, co wybrac w zaleznosci od swoich potrzeb. Umiejetnosc czytania w narodzie niestety zanika  sad

18

Do CRFy musisz trochę dołożyć, przynajmniej do mojej smile Myśląc o prawdziwym SM pamiętaj że nie jest to tylko kwestia wygody. Najzwyczajniej długie trasy, stałe prędkości... zarzynają silniki neutral Dalekie wyprawy tylko na przyczepce wink
To naprawdę nie jest kwestia naszej złośliwości ale... nie ma takiego SMa jak ten którego sobie wyśniłeś.
To tylko wydaje się sprawą prostą, dobór motocykla. Jednak tu jest znacznie trudniej niż z samochodami... żeby móc powiedzieć że masz moto do wszystkiego... musisz mieć ich przynajmniej 3 a nawet 4 w garażu big_smile
Pamiętaj że Coś co jest do wszystkiego jest... zazwyczaj do niczego.

Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-06-29 11:57:14)

Super Duke 990 "R"/ CRF 450 "R" SM i już bez SMC :(

19

no to pojechaliscie mi.... lol

ale w sumie racja...czego mógłbym sie spodziewac...:P

bede chyba musiał wybrac ROMET'a....:/

20

hehe... nie będzie aż tak źle big_smile Mam do sprzedania Derbi Sende 50 jeszcze przed odblokowaniem.

Super Duke 990 "R"/ CRF 450 "R" SM i już bez SMC :(

21

Miraz a zastanawiałeś się na KTM LC4 / MZ Baghira / YAMAHA XT660X?

yamaha xt660x

22

no niestety nie poddaje sie w poszukiwaniach moto... cool

`im dłuzej nie mam sprzeta bym wieksze nerwy mnie zjadaja... hmm

kolega wyzej pisze o LC4....własnie...ktos miał stycznosc z KTMami..?

mam upatrzonego SXC 540...ogólnie mało jest informacji o tym modelu...podobno produkowali tylko w latach 98-99....tamta jest z 99r. jakies niewypały wychodziły..?? ale podobno z 2giej strony silniki niedozajeb***a... roll