91

Odp: pierwsze supermoto

taboret na plecy i w droge  yikes

a tak na powaznie to bys cos wiecej powiedziala o tym jaki chcesz moto tzn. bardziej wygodny/mniej, mocny/sredni itp, ile ma palic...

Supermoto 4life.
Husqvarna SMR 570

92

ziomalqs napisał/a:

a tak na powaznie to bys cos wiecej powiedziala o tym jaki chcesz moto tzn. bardziej wygodny/mniej, mocny/sredni itp, ile ma palic...

myslalam konkretnie o drz, ale wlasnie ta wysokosc mnie odrobine przeraza. bo z tego co wiem nie powinnam miec problemow z okielznaniem go. 125 przychodzilo mi do glowy z racji na nieduze doswiadczenie, ale sledzac watek coraz bardziej przekonuje sie, ze drz to obry wybor smile bo faktycznie 125 moze mnie szybko znudzic. zapewne bede cos wkrotce kupowac, wiec wtedy bede ewentualnie dopytywac wink

93

PJ napisał/a:
ziomalqs napisał/a:

myslalam konkretnie o drz, ale wlasnie ta wysokosc mnie odrobine przeraza. bo z tego co wiem nie powinnam miec problemow z okielznaniem go. 125 przychodzilo mi do glowy z racji na nieduze doswiadczenie, ale sledzac watek coraz bardziej przekonuje sie, ze drz to obry wybor smile bo faktycznie 125 moze mnie szybko znudzic. zapewne bede cos wkrotce kupowac, wiec wtedy bede ewentualnie dopytywac wink

moze sie wstrzymaj, dozbieraj $ i kup drz wink to juz na pewno ci posłuży na parę lat.

Supermoto 4life.
Husqvarna SMR 570

94

PJ napisał/a:
ziomalqs napisał/a:

powiem Ci że ja tez szukam drz i nie jest to takie łatwe znalesć coś godnego uwagi ( w moich pieniądzach) juz troche sie najezdziłem po Polsce i niestety lipton..

NIE KUPIE KÓŁEK OFFROŁDOWYCH DO MOJEJ DRZ BO NIE MAM $

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

95

no chyba wlasnie tak zrobie. dozbieram i kupie cos na dluzej. a, ze trudno znalezc to nic dziwnego. Przeciez zakup musi spelniac wszytskie wymagania smile

96

125 w w dwusuwie mają w granicach tam 30 góra 35 koni a drz 40 tak wiec róznica jest nie wielka tak na pierwsz żut oka ale, cztero takt jednak ma wiekszy momet obrotowy i płynnie ją oddaje .Też polecał bym ci zamiast 125 , jakaś drztke bedziesz bardziej zadowolona .

Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-03-10 14:33:22)

Pani Dr ..............  suka 650 :)

97

Barteksm napisał/a:

125 w w dwusuwie mają w granicach tam 30 góra 35 koni a drz 40 tak wiec róznica jest nie wielka tak na pierwsz żut oka ale, cztero takt jednak ma wiekszy momet obrotowy i płynnie ją oddaje .Też polecał bym ci zamiast 125 , jakaś drztke bedziesz bardziej zadowolona .

faktycznie jestescie wszyscy bardzo zgodni smile wielkie dzieki za rady smile

98

z nami nie zginiesz hehe  cool

Supermoto 4life.
Husqvarna SMR 570